Erkende Yoga Teacher Trainingen

De SanaYou YOGAcademy biedt opleidingen en lesmodules aan voor iedereen. En het leuke is: Jij stelt je eigen opleiding samen en bepaalt ook zelf het tempo. Of je nu jouw eigen practice wilt verdiepen, of als yogadocent aan de slag wilt of in jouw (yoga) professie verder wilt verdiepen en groeien: onze opleidingen bieden jou alle tools en achtergrond die je hiervoor nodig hebt.

Onze YOGAcademy biedt maar liefst 3 erkende yoga-opleidingen aan van 200 uur. Onze opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance, het internationele kwaliteitskeurmerk voor yogadocenten. Na het succesvol afronden van (een van) deze opleidingen, kun jij je bij Yoga Alliance registreren als internationaal erkend yogadocent.

leerlingen in een groepsles critcal alignment yoga

Blended learning

Een aantal van onze lesmodules worden aangeboden als ‘Blended-learning’. Dat wil zeggen een mix van klassikale/live lesdagen, een uitgebreide lesreader èn videolessen op ons online platform. 

Een innovatieve, toegankelijke leermethode, die geschikt is voor iedereen, want iedereen heeft tenslotte net iets anders nodig om lesstof tot zich te nemen…. De een geeft voorkeur aan het volgen van (online) lessen in zijn eigen tempo, de ander leert het fijnst via klassikale lesdagen en nog een ander vindt het prettiger om zelfstudie via een lesreader of e-book te doen. En voor iedere deelnemer is het een meerwaarde om na een klassikale/live lesdag, of een gelezen hoofdstuk, een en ander nog eens terug te kijken via een videoles.

Met dit gemixte lesaanbod wordt daardoor in iedere behoefte voorzien en leer jij op een wijze die bij jou past. 

Bijscholing en verdieping van jouw docentschap