Sandy Karsten

Sandy is internationaal yogadocent, E-RYT500 geaccrediteerd yogadocentenopleider èn YACEP bij Yoga Alliance.
Tevens is ze hoofddocent van de YOGAcademy.
Sandy is dan ook de drijvende kracht èn oprichter van het erkende opleidingsinstituut. de SanaYou YOGAcademy.

Ze heeft een zeer gevarieerde en brede achtergrond op het gebied van yogastudies en bijscholingen. Ooit gestart met poweryoga bij het Dasra Center, heeft Sandy aansluitend de meerjarige docentenopleiding Hatha Yoga gevolgd bij Saswitha in Bilthoven.  Van hieruit begon haar veelzijdige en diverse yoga-achtergrond. Zo heeft Sandy bijscholingen gevolgd bij uiteenlopende internationale leraren zoals David Swenson (Ashtanga), David Jacobs (Iyengar), Gert van Leeuwen en Paul Braaksma (Critical Alignment Yoga), David McAmmond (Restorative Alignment) en Ameriga Giannone (Bhakti Prema Vinyasa). 

Zij heeft ook met veel enthousiasme diverse studies bijgewoond op het gebied van Yin Yoga en Yin Yoga Medicine en mag daarin Sarah Powers, José de Groot, Anoshe Overigton en Bivag tot haar opleiders rekenen.

Toen ze in de loop van de jaren in aanraking kwam met Critical Alignment Yoga was dat voor haar ‘de missing link’ die haar verdere richting en verdieping heeft gegeven. Bij Gert van Leeuwen heeft Sandy de opleidingen Critical Alignment Yoga & Therapie gevolgd aan het Critical Alignment Institute of Yoga in Amsterdam. 
Bij Brigitte Longueville en David Mc Ammond van Solstice-Mexico heeft Sandy zich verder mogen ontwikkelen op het gebied van Restorative Aligment Yoga.

Voor SanaYou YOGAcademy heeft ze alle door Yoga Alliance geaccrediteerde docentenopleidingen ontwikkeld, die ze met veel plezier doceert samen met een team van bevlogen collega’s.  

Plezier en professionaliteit staan bij Sandy voorop en zij nodigt je in haar lessen uit om jezelf zowel fysiek als mentaal vrijer & blijer te gaan voelen. 

Als docentenopleider is zij als geen ander in staat om de technieken en achtergronden van de verschillende yogavormen met passie over te brengen! 

Sandy kun je onder andere tegenkomen in de volgende opleidingen en lesmodules: 

Yogadocent Level 1, Yogadocent Level 2, Yin Yoga 1, Yin Yoga 2, Critical Alignment Yoga en The Origin of Vinyasa; Ashtanga Yoga.