Mariëlle Hebing

Mariëlle Hebing is yogadocente, Thaise yogamassage therapeut en ervaren docentenopleider. Mariëlle ademt yoga en is een ware expert te noemen op het gebied van de 5 elementenleer.  

Al op zeer jonge leeftijd is Mariëlle in aanraking gekomen met meditatie en yoga en dit sindsdien niet meer weg te denken uit haar leven.  In haar tienerjaren startte Mariëlle haar ontdekkingsreis op het gebied van energie; chakra’s meridianen en elementen.  Ook de beleving van yoga en meditatie speelt voor haar een grote rol.  Mariëlle heeft haar eerste stappen als docent genomen naast Emrik Suichies en op haar 19e stond zij dan ook al voor haar eerste groepen om les te geven in yoga. En nog steeds is zij actief als yogadocente Poweryoga, Easy Flow Yoga en Yin Yoga. 

Naast haar enorme ervaring als yogadocent heeft Mariëlle ook lange tijd nauw samengewerkt met fysio- en manueel therapeuten. Hierdoor is haar blik verbreed en heeft Mariëlle goed zicht op de grote verschillen tussen mensen en hoe je hierin als yogadocent/therapeut deelnemers kunt ondersteunen.  

Door al deze ervaring, haar yogadocentschap, de opleiding tot Thaise yogamassage therapeut en de opleiding westerse medische basiskennis is Mariëlle bijzonder ervaren en breed geschoold.  Deze kennis en ervaring Mariëlle neemt zij mee in alles wat zij doet; als yogadocent, als therapeut en als docentenopleider.  

 

Mariëlle Hebing kun je onder andere tegenkomen in de volgende opleidingen en lesmodules: Yin Yoga 1, Yin Yoga 2, Assisted Yin Yoga obv de 5 Elementenleer, Advanced Yin & Yang Flows en The Origin of Vinyasa; Ashtanga Yoga, Yogadocent Level 1 en 2.