Over de YOGAcademy

De SanaYou YOGAcademy is een unieke plek om een yogaopleiding te volgen.  

Of je nou de eerste stappen als (toekomstig) yogadocent wilt zetten of jouw kennis wil verdiepen/verbreden, door het ruime aanbod aan Teacher Trainings, Advanced Studies en Online Trainingen kan iedereen bij de SanaYou YOGAcademy terecht.  
We staan voor kwaliteit, diepgang en flexibiliteit met daarbij een gezonde dosis plezier!
Samen met een team van zeer ervaren, gepassioneerde docenten bieden we jou als student de ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Bij de SanaYou YOGAcademy ben jij de regisseur van jouw eigen opleidingstraject!  
Volg de basis- en keuze modules wanneer jij dat wilt. Daarnaast biedt de YOGAacademy ook Online Studies, waardoor het nog gemakkelijker wordt de scholing te volgen op jouw tijd en in jouw eigen tempo.  

Alle Teacher Trainings, Advanced Studies en Online Studies zijn volledig erkend door de Yoga Alliance.  

Een opleiding volgen aan onze YOGAacademy is echt een cadeau aan jezelf.  

Het volgen van een yogaopleiding is namelijk niet zomaar een opleiding, naast de kennis die je opdoet is het ook een reis in persoonlijke ontwikkeling.  

Sandy Karsten is eigenaar en de oprichtster van de sfeervolle yogastudio SanaYou YOGA in Zwolle. Ze is al jaren geleden begonnen met het geven van yogalessen samen met een fijn team aan gedreven docenten. Inmiddels is zij naast eigenaar van de yogastudio en yogadocent ook al jaren actief als internationaal gecertificeerd docentenopleider. 

De vraag naar opleidingen voor zowel de basis docentenopleidingen (de Teacher Trainings) als Advanced Studies groeide in een rap tempo, wat heeft geresulteerd in de SanaYou YOGAcademy.  

 

“Hèt opleidingsinstituut waar kennis, kwaliteit en liefde voor het vak hand in hand gaan.”

Welkom bij onze YOGAcademy!