Yoga Nidra Online

Leer alles over deze 'Yogische slaap'

Start wanneer jij wilt en bepaal je eigen studietempo

In deze online verdiepingsmodule leer je hoe je Yoga Nidra kan inzetten om oude patronen, overtuigingen en zelfs fysieke klachten kan verminderen/oplossen. Een cadeau voor jezelf, waarin je een totaal ander en dieper niveau van ontspanning zult ontdekken. Maar ook een geweldige methode om je deelnemers op te trakteren. 

Wat is Yoga Nidra? Wat gebeurt er in het fysieke lichaam, het brein, het onderbewustzijn en hoe kun je jezelf helen met deze eeuwenoude techniek?
Hoe kunnen onderdelen als de Chakra’s, Pancha Kosha en verschillende Pranayama’s je ondersteunen tijdens het beoefenen van Yoga Nidra?
Yoga Nidra is zoveel meer dan alleen een ontspanningsmethode.

Deze lesmodule is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde Yogi. En voor wie al yogadocent is, maar meer wil weten over de kracht van Yoga Nidra en zijn/haar Yogaportfolio daarmee zou willen verrijken. Maar ook voor niet-docenten die affiniteit hebben met Yoga Nidra, er meer van wil weten en/of zijn eigen practice wil verdiepen.

Aan de hand van informatie, leerzame videolessen, worden álle facetten belicht en maak jij je Yoga Nidra eigen.
En kun je zelf ook lekker genieten van de vele verschillende Yoga Nidra’s die uitgebreid aan bod komen. 

JE20460

Wat kun je onder andere verwachten in deze online bijscholing?

Zodra je je inschrijft, krijg je toegang tot 25 uur lesmateriaal, bestaande uit een uitgebreid E-Lesboek, 60+ Videolessen en 10+ podcasts.
Tevens kun je na afronding van ieder onderwerp geheel vrijblijvend jouw kennis testen aan de hand van meerkeuzevragen over de betreffende videoles. Een waardevol feedbackmoment voor jezelf, die je zo vaak kunt doen als je wilt.

Onderwerpen die onder meer aan de orde komen:

  • Wat is Yoga Nidra, de geschiedenis en populaire Nidra stijlen 
  • Wat doet Yoga Nidra op fysiek, mentaal en emotioneel niveau 
  • Wat gebeurt er in het brein & het onderbewustzijn 
  • Yogafilosofie; Chakra’s en Pancha Kosha 
  • Verschillende Pranayama technieken 
  • Beginselen van Ayurveda, het yogische dieet 
  • Het zelf beleven van diverse Yoga Nidra’s
  • Wat is jouw rol als leraar
  • Hoe schrijf je een algemeen Yoga Nidra Script 

Overige informatie

Vooropleiding
Deze verdiepingsmodule is voor Yogadocenten die zich verder willen bijscholen of verder willen verdiepen, maar ook voor practicioners die meer achtergrond willen van Yoga Nidra.

Keuzemodule
Ook is dit een keuzemodule binnen de RYT200 Yang Yoga en de RYT200 Yin & Yang Yoga van de SanaYou YOGAcademy.
Voor yogadocenten die al geregistreerd zijn bij Yoga Alliance, telt deze module mee voor 25 hr CE (Continuing Education).

Lesvorm
Deze module wordt aangeboden als Online Study.
Dat wil zeggen via videolessen, een E-Lesboek, audio’s/podcasts op ons online lesplatform. Je volgt deze bijscholing in je eigen tijd en tempo. Je krijgt hier 6 maanden de tijd voor.

Kosten
Kosten voor deze bijscholing van 25 uur bedragen €299,- 

Lesmateriaal
Het lesmateriaal dat je krijgt via het online lesplatform  bestaat onder andere uit een uitgebreide digitale reader met kleurenfoto’s, deze kun je downloaden om via je e-reader/tablet te lezen of om deze desgewenst te printen.

Annuleringsvoorwaarden
Het is niet mogelijk om online opleidingsmodules te annuleren, omdat je onmiddelijk toegang krijgt tot, en kunt beschikken over, al het lesmateriaal behorende bij deze opleidingsmodule.
Overige Opleidings- en Betalingsvoorwaarden

Certificaat
Wanneer je al het lesmateriaal doorlopen hebt, kun je een digitaal certificaat van deelname aanvragen via academy@sanayou.com
Vermeld in de mail welke online module je hebt gevolgd, wanneer je gestart bent en hoe we jouw naam schrijven zoals je die op het certificaat zou willen.
Je ontvangt dan digitaal het certificaat van deelname van 25hr/CE

Docent van deze module

Al onze Teacher Trainings, Advanced Studies en opleidingsmodules zijn gecertificeerd door de Yoga Alliance.

TIP: Wanneer je deze verdiepingsmodule liever combineert met klassikale lesdagen, kies dan voor deze Yoga Nidra scholing van 40 uur.