De Advanced Studies van de YOGAcademy

Breed aanbod aan verdiepingsmodules, bij- en nascholingen voor Yogadocenten

Naast volledige yogaopleidingen, biedt de SanaYou YOGAcademy ook zogenaamde Advanced Studies aan. Dat zijn bij- & nascholingen voor Yogadocenten die hun kennis willen updaten of zich verder willen verdiepen. Deze scholingen  kunnen ook onderdeel uitmaken van onze erkende RYT200 opleidingen als keuzevak.
Wil jij je graag verdiepen of je kennis verbreden? Kijk dan eens naar het onderstaande aanbod van yogabijscholingen.

Voor yogadocenten die al geregistreerd zijn bij Yoga Alliance tellen de uren – CE (Continuing Education) – mee bij de Yoga Alliance.
Per module zie je het aantal uren dat hiervoor gerekend wordt.

20180818_205647093_iOS

Blended learning

Een aantal van onze lesmodules worden aangeboden als ‘Blended-learning’. Dat wil zeggen een mix van klassikale/live lesdagen, een uitgebreide lesreader èn videolessen op ons online platform. 

Een innovatieve, toegankelijke leermethode, die geschikt is voor iedereen, want iedereen heeft tenslotte net iets anders nodig om lesstof tot zich te nemen…. De een geeft voorkeur aan het volgen van (online) lessen in zijn eigen tempo, de ander leert het fijnst via klassikale lesdagen en nog een ander vindt het prettiger om zelfstudie via een lesreader of e-book te doen. En voor iedere deelnemer is het een meerwaarde om na een klassikale/live lesdag, of een gelezen hoofdstuk, een en ander nog eens terug te kijken via een videoles.

Met dit gemixte lesaanbod wordt daardoor in iedere behoefte voorzien en leer jij op een wijze die bij jou past. Deze yoga bijscholing is dus voor iedereen!

Bijscholing en verdieping van jouw docentschap